Zoektocht naar een nieuwe woning

Mede door mijn studie en mijn leeftijd heb ik een aantal jaar in een appartement in Enschede gewoond. Een enorm fijne plek wat ook nog eens erg handig was voor mijn studie. Ik heb hier jarenlang erg fijn gewoond en later ook met mijn vriendin. Wij zijn al een aantal jaar samen en beide klaar voor een volgende stap. We hebben beide inmiddels een goede baan en willen graag groter gaan wonen omdat we ook bezig zijn met kinderen. Omdat de familie van ons beide uit Nijverdal komen zijn wij ook opzoek naar een woning in Nijverdal. Ook ons werk is beter te bereiken vanaf Nijverdal dan vanaf Enschede.

Waar zijn we naar opzoek?

Omdat we snel willen trouwen en kinderen willen krijgen zijn we opzoek naar een gezinds woning. Ook zoeken we bij de woning een grote tuin omdat dit mooi is voor de kinderen maar ook omdat we sinds kort een hondje hebben. Ook vinden we het fijn een vrijstaande woning te hebben en niet in of in de buurt van een woonwijk. Zo is de kans op het krijgen en het geven van overlast veel kleiner. Ook hebben we hier de ruimte en de privacy om te doen wat we graag willen. Nadat we wat onderzoek hebben gedaan kamen we bij Piksen Makelaars uit. Zij hebben ons geholpen aan het perfecte huis waar we naar opzoek waren. Door de kennis en het snelle handelen van Piksen Makelaars duurde het niet lang voor ze het perfecte huis voor ons gevonden hadden.

Inrichten van huis en tuin

Nu we eindelijk de sleutel hebben gekregen werd het tijd om onze nieuwe woning en tuin in te richten. Omdat er binnen nog veel gestukt en geschilderd moest worden zijn we zelf al begonnen met de tuin. De vorige bewoners hebben nog een enorm mooi tuinhuisje achtergelaten en ook waren er plekken om plantjes en boompjes te planten. De rest van de tuin was bedekt met een erg mooie grasmat. Om deze grasmat zo mooi mogelijk te houden zijn we opzoek gegaan naar een handige grasmaaier voor onze tuin. Na goed advies van Reekers Tuinmachines hebben zij ons geholpen aan een grasmaaier. Nu een aantal maanden later genieten we van onze woning en van de mooie tuin.

Bekijk ook