Populaire ontwerpen voor woonkamer tegels

Woonkamer tegels zijn een geweldige manier om visuele interesse en persoonlijkheid aan de ruimte toe te voegen. Je kunt kiezen uit een breed scala aan dessins, kleuren en texturen om een ??interieur te creëren dat perfect bij je smaak past.

Modern woonkamer tegels ontwerp

Moderne tegels zijn een uitstekende manier om wat flair aan je woonkamer toe te voegen. Moderne meubels, armaturen en accessoires kunnen het ontwerp van je tegel aanvullen. Je kunt moderne tegels gebruiken voor een moderne woonkamer of een make-over met gedurfde kleuren en patronen. Als je een grote ruimte hebt, overweeg dan om geometrische vormen te gebruiken die een centraal punt in de kamer vormen. Als je het eenvoudig wilt houden, kies dan voor kleine tegels in plaats van grotere ontwerpen voor eenvoudiger onderhoud. Gebruik grotere vierkante of rechthoekige vormen op vloeren en muren als je voor een strakke look gaat. Zorg er echter voor dat ze niet zo groot zijn dat ze je meubels in de schaduw stellen of de ruimte overweldigen. Onthoud dat kleinere maten hogere kosten per vierkante voet betekenen.

Ontwerp met witte woonkamer tegels

Witte tegels zijn een klassieke keuze voor elke kamer in je huis. Door hun strakke uiterlijk zijn ze gemakkelijk te onderhouden en eenvoudig schoon te maken. Witte tegels werken goed in lichtere kamers omdat wit licht reflecteert. Hierdoor voelt je ruimte groter en ruimer aan dan hij in werkelijkheid is. Witte tegel ontwerpen voor de woonkamer met decoratieve accenten zoals uitsparingen of accenten kunnen interessant zijn zonder je ruimte te overweldigen.

Zwart wit ontwerp voor woonkamer tegels

Zwart witte tegels zijn een klassieke keuze voor de woonkamer. Ook zijn ze een van de meest populaire moderne tegel ontwerpen. Als je een gewaagde optie wil nemen, is dit het ontwerp voor je . Zwart witte tegels bestaan ??al sinds de 16e eeuw, toen ze voor het eerst werden gebruikt in Italië. Ze zijn populair gebleven vanwege hun eenvoud. Dit komt omdat zwart en wit een gemakkelijk palet is om mee te werken. Hierdoor creëer je eenvoudig je eigen unieke look met patronen of kleuren. Dit soort tegels zijn ook zeer veelzijdig. Ze kunnen worden gebruikt in badkamers, maar ook in keukens en patio’s. Bovendien zijn ze gemakkelijk schoon te maken, zodat je vloeren er altijd fris uitzien.

Ontwerp met rode woonkamer tegels

Rood is een zeer populaire kleur voor woonkamer tegels. Het wordt geassocieerd met passie, kracht en royalty. Je kunt rood als accentkleur gebruiken of je kunt het als hoofd tint in je ontwerp gebruiken. Je kunt bijvoorbeeld een vleugje rood toevoegen aan een verder neutrale ruimte door een groot mozaïek patroon te gebruiken met rood als dominante kleur.

 

Bekijk ook